Vojniška Gmajna

Le korak od gozda

Le korak od gozda

Stanovanjski blok bo predstavljal idealno kombinacijo bivalnega ugodja in neposredno bližino vseh storitvenih dejavnosti. Južna stran ponuja čudovit pogled na gozd, lega bloka pa le korak do sprehoda ali rekreacije v naravi. Blok bo ograjen, znotraj ograje pa bo tudi otroško igrišče. V pritličju bo možnost varovanih stanovanj, vsa stanovanja pa bodo prilagojena, dostopna invalidom. Drevesa ob razširjeni cesti s pločnikom bodo poleti ponujala prijetno senco in pogled na zelenje.


Vse na dosegu roke

Vse na dosegu roke

V radiju 5 minut stojijo dve trgovini, osnovna šola, vrtec, zdravstveni dom, cerkev, mestna občina, knjižnica, cvetličarna, gostinski lokali in dom starejših občanov. Tam je mogoče urediti tudi prevzem prehrane. Za urejanje vsakdanjih obveznosti ali kavico v bližnjem lokalu tako ne potrebujete avtomobila, saj so vsi objekti oddaljeni le nekaj sto metrov. Urejena parkirna mesta so sicer znotraj ograje, podzemna garaža pa zagotavlja srečanje dveh avtomobilov na dovozu.


Nadstandardna oprema stanovanj

Nadstandardna oprema stanovanj

Bodočim kupcem bo na ogled pripravljeno vzorčno stanovanje, na podlagi katerega se boste odločili ali boste kupili stanovanje na ključ, ali pa opremo izbirali sami. Vzorčno stanovanje bo opremljeno s klimatsko napravo, talnim gretjem in brezšumnimi ventilatorji v kopalnici ter sanitarno opremo višjega cenovnega razreda. Večje drsne stene in balkonska vrata bodo imela senčila na elektro pogon, rolete bodo iz aluminija, okna bodo imela troslojno zasteklitev, v večini primerov bodo opremljena z vgrajenim samodejnim prezračevalnim sistemom GECCO in komarniki. .